Om os

Bag Made by Them står PhotoCare Herning, der i samarbejde med grafikere og fotografer, har kastet sig over, at designe og producerer grafisk og fotografisk print.
Vi har mange års erfaring i produktion af kvalitetsprint, på mange forskellige matrialer for kunder. Nu lancerer vi så vores egne designs her på webshoppen.

 

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige print på webshoppen. I vores butik i Herning, har vi desuden et stort udvalg af rammer i de fleste standardstørrelser. 

 

Udover de print du finder her på webshoppen, lavet vi også individuel vægudsmykning for virksomheder og private.
Vi ser i højere grad i dag, at man vælger unikke løsninger til væggen. Kunst, billeder, citater eller ordsprog som giver mening, for det enkle hjem eller som afspejler virksomheden. Ofte er det, det første øjnene falder på, når man kommer ind i et rum. Så her har viksomheden en oplagt mulighed, for at sende det signal eller den atmosfære man ønsker. Ro, hygge eller energi. Enkelt, stilrent eller farverigt. Vi har også mulighed, for at fotografere naturen omkring, produkter eller produktionen i en virksomheden og bruge det i vægudsmykningen. Mulighederne er mange, så kontakt os gerne med jeres ønsker.